avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, sant functionar public intr-o primarie. ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, sant functionar public intr-o primarie. Postul pentru ...

Buna ziua,
sant functionar public intr-o primarie. Postul pentru care am sustinut examen la angajare a fost de studii medii.
Eu sant absolventa de facultate (facultate absolvita inaintea angajarii mele la primarie ) si ma intereseaza daca postul se poate transforma in post cu studii superioare.
Am o vechime in primarie de 6 ani.
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
j.c.m, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 23 Martie 2023
HG nr. 1.336 din 28 octombrie 2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice

Promovarea personalului contractual într-o funcție pentru care este prevăzut un nivel de studii superior se face prin transformarea postului din statul de funcții în care acesta este încadrat într-un post prevăzut cu studii superioare de scurtă durată sau studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, al cărui grad profesional este imediat superior celui de debutant, cu menținerea gradației avute la data promovării.
(art. 70 alin.1 )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am și eu o nelămurire, poate reușiți să mă ajutați. ... Alin Dragotescu Alin Dragotescu Buna ziua! Am și eu o nelămurire, poate reușiți să mă ajutați. Lucrez ca bibliotecar intr-o biblioteca publica si sunt încadrat pe un post de studii ... (vezi toată discuția)
Care este posibilitatea, in 2010, de a beneficia de promovare in functie, conform noii legi a salarizarii ? lukas2 lukas2 Buna ziua Sunt personal contractual in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Judetean, in functia de tehnician. In anul 2007 am terminat o ... (vezi toată discuția)
Transformare post studii superioare de scurta durata in post studii superioare in sistemul bugetar Ana-Maria2605 Ana-Maria2605 Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se poate transforma un post de conservator, studii superioare de scurta durata, in post de conservator studii ... (vezi toată discuția)