avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Un angajat cu studii de scurtă durată ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Un angajat cu studii de scurtă durată care a fost ...

Bună ziua! Un angajat cu studii de scurtă durată care a fost încadrat pe studii medii și a absolvit în timpul angajării și studiile de master, , poate fi mutat pe un post de studii superioare în aceeasi Instituție dacă există un astfelpost vacant? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 15 Februarie 2025
Da, se poate face promovarea pe un post ce necesita studii superioare.

Promovarea într-o funcţie pentru care este prevăzut un nivel de studii superior se face prin transformarea postului din statul de funcţii în care acesta este încadrat într-un post prevăzut cu studii superioare de scurtă durată sau studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, al cărui grad profesional este imediat superior celui de debutant, cu menţinerea gradaţiei avute la data promovării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sant functionar public intr-o primarie. postul pentru ... j.c.m j.c.m Buna ziua, sant functionar public intr-o primarie. Postul pentru care am sustinut examen la angajare a fost de studii medii. Eu sant absolventa de facultate ... (vezi toată discuția)
Promovare imposibilă, transfer imposibil maria85maria maria85maria Buna ziua! Am o rugaminte, poate ma ajutati. Situatia e urmatoare: lucrez la primarie, fiind pe post cu studii medii. Am depus cererea pentru promovare pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am și eu o nelămurire, poate reușiți să mă ajutați. ... Alin Dragotescu Alin Dragotescu Buna ziua! Am și eu o nelămurire, poate reușiți să mă ajutați. Lucrez ca bibliotecar intr-o biblioteca publica si sunt încadrat pe un post de studii ... (vezi toată discuția)