avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorie la ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorie la ANAF

Bună seara! Am o situație cel puțin ciudata cu o datorie la Anaf. Din 2017 am închis un II datoriile trecând pe Cnp. Anul fiscal 2017 am încheiat cu datorii de 18000 lei, În momentul acesta fisa fiscala din iulie arata o datorie de 54000 lei. Între 2017 și 2024 am plati făcute către anf de 42000 lei. Nimeni de la anaf nu poate sa îmi spună ce sa întâmplat cu banii plătiți și de ce datoria mea e atât de mare. Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:25, 2 Octombrie 2024
Buna ziua, trebuie analizate documentele fiscale pe care le detineti. Puteti solicita in instanta anularea deciziilor daca exista neconcordante intre plati si datorii insa atentie la ordinea de stingere a creantelor si la penalitati si dobânzi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație la executare respinsă ca tardivă. mai este vreo cale de atac sau de rezolvare? Doru Radu Doru Radu Pe fond mi s-a respins contestatia la titlu executoriu ANAF, ca tardiva, n-am depus-o in 15 zile. De la data comunicarii titlului executoriu, initial am ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit obtinut din dobanzi la depozite si titluri de stat Marioni Marioni Buna seara, Nu cunosc noile modificări la codul fiscal si de aceea as dori sa pun urmatoarele intrebari: 1. Am inteles ca pentru dobanzile obtinute din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate lamuri cineva ce beneficii are o societate ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Ma poate lamuri cineva ce beneficii are o societate care are datorii la fisc cu noua amnistie din septembrie 2024. Ce acte trebuie sa depuna si ce ... (vezi toată discuția)