avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara. Este posibil sa repeți un an universitar ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara. Este posibil sa repeți un an universitar promovat ...

Buna seara. Este posibil sa repeți un an universitar promovat integral, pentru o singura restanță din anul anterior, având nr. minim de credite necesar pentru a promova în anul următor, specificat în regulamentul de activitate profesionala a studenților? In regulament se face referire doar la numărul de credite necesar pentru promovare, nicidecum la promovarea unui examen. Există o stipulare care spune,, ,,cu obligativitatea de a recupera creditele din anul anterior si obținerea creditelor din anul în curs. Repet, face referire doar la nr. credite.
Concret: ești obligat sa repeți anul 5 promovat integral, pentru o restanță din anul 4 , având nr. minim de credite specificat ( 280), în cazul de față cu 296 credite.

Alte discuții în legătură

Probleme cu universitatea dumitrescuandrei dumitrescuandrei Sunt student la universitatea UMFST din Tg. Mures. In 2016 am inceput studiile universitare la o specializare care dureaza 3 ani. La sfarsitul ultimului an de ... (vezi toată discuția)
Repetent an terminal -inavatamnt superior Mihai Mihaela Mihai Mihaela buna ziua! va rog sa-mi rasundeti daca se poate ramane repetent la o institutie de invatamant superior doar din cauza unui singur examen la care nu m-am ... (vezi toată discuția)
Legalitate facultatea spiru haret privind restantele anaghionoiu anaghionoiu Buna ziua, Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica Spiru Haret si am cerut de la secretariat un certificate de absolvire fara licenta care ... (vezi toată discuția)