avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am fost ales consilier local în orașul meu,sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am fost ales consilier local în orașul meu,sunt persoana cu ...

Am fost ales consilier local în orașul meu,sunt persoana cu pensie de invaliditate accentuată,sunt probleme că sa îmi pierd pensia datorita cumulului cu indemnizația de consilier ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 2 Octombrie 2024
Pensionarii de invaliditate pot cumula pensia cu alte venituri indiferent de gradul de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt pensionar de invaliditate accentuată,gr.2,și ... LUBEN LUBEN Bună ziua! Sunt pensionar de invaliditate accentuată,gr.2,și am fost ales consilier local,pot cumula pensia de invaliditate cu indemnizația de ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala nicolas25 nicolas25 Sunt pensionat pe caz de boala gr. 2 ( lucru ce nu-mi permite sa lucrez). Cum as putea lucra fara să-mi afecteze pensia si fara sa renunt la ea? Prin ... (vezi toată discuția)
Modificare art 118 din legea 263/2010 dinur dinur Daca o persoana care are certificat medical de handicap gradul 2 , se poate pensiona din motiv de handicap si cumula venitul din pensie cu cel din salariu (vezi toată discuția)