avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Sunt pensionar de invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Sunt pensionar de invaliditate accentuată,gr.2,și ...

Bună ziua! Sunt pensionar de invaliditate accentuată,gr.2,și am fost ales consilier local,pot cumula pensia de invaliditate
cu indemnizația de consilier?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:46, 22 Octombrie 2024
Pensionarii de invaliditate pot cumula pensia cu alte venituri indiferent de gradul de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost ales consilier local în orașul meu,sunt persoana cu ... LUBEN LUBEN Am fost ales consilier local în orașul meu,sunt persoana cu pensie de invaliditate accentuată,sunt probleme că sa îmi pierd pensia datorita cumulului cu ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala nicolas25 nicolas25 Sunt pensionat pe caz de boala gr. 2 ( lucru ce nu-mi permite sa lucrez). Cum as putea lucra fara să-mi afecteze pensia si fara sa renunt la ea? Prin ... (vezi toată discuția)
Plata pensie anticipata wallerik wallerik sunt administrator al unei firme ,cu o indemnizatie lunara de 2000 lei incepand cu luna martie 2019 m-am pensionat ,beneficiind de pensie anticipata ... (vezi toată discuția)