avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Conform Legii actuale la cati ani pot iesi femeile la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Conform Legii actuale la cati ani pot iesi femeile la pensie ...

Conform Legii actuale la cati ani pot iesi femeile la pensie anticipata fara penalitati?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:08, 2 Octombrie 2024
Este adevarat ca poti iesi la pensie anticipata la 57 ani cu 37 ani vechime ?
Poate ne postati data nasterii.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
25 februarie 1968
Februarie 1968 August 2031 63/6 35/0
Anexa 5 a legii 360/2023 spune: 63 ani si 6 luni - 5 ani = 58 ani si 6 luni- pensie anticipata.
De aici scade si 6 luni pentru un copil?

Alte discuții în legătură

Pensionare buna dimineata...am rugamintea de a ma ajuta cu un ... zakazaka zakazaka Pensionare Buna dimineata...Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la problema mea .Mentionez ca sunt femeie, nascuta in noiembrie 1967,am 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Cati ani pana la pensie mirceaschimbinschi mirceaschimbinschi Ma numesc Maria,nascuta 21.06.1968,lucrez din 03.11.1986,am 29 ani cotizati,dintre care--13ani si 8 luni in grupa 1si 7 ani si 5 luni in conditii deosebite,in ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata buna ziua, am 37 de ani vechime in munca, doi copii si 3 ani ... AMA SAVU AMA SAVU Buna ziua, Am 37 de ani vechime in munca, doi copii si 3 ani si 8 luni de lucru in grupa II -a de munca. As dori sa ma pensionez anticipat si nu stiu daca cei ... (vezi toată discuția)