avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Ieri 01.10.1024, a avut loc ședința cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Ieri 01.10.1024, a avut loc ședința cu locatarii, ...

Bună ziua!
Ieri 01.10.1024, a avut loc ședința cu locatarii, anunțată. Un locatar de la parter are infiltrații în pardoseală, de la o scurgere și o pluvială recent înfundată cu moloz aruncat de ap. etaj 4, cand a renovat in aceast an, de aceea s-a hotărât ședința de către Asociatia de proprietari, care va pune la plata toți locatarii pentru toate intervențiile inclusiv reparații și schimbare gresie și faianță. Acum 4 ani aproximativ , Asociația nu a rezolvat scurgerea spartă pe coloana noastră și am plătit în regie proprie lucrarea, noi cele 5 familii.
Proprietarul de la parter care a solicitat lucrarea nouă a înregistrat audio pe ascuns toată ședința de ieri, fără acordul nimănui. Am solicitat ștergerea înregistrării și a zis ca are voie.
Au semnat doar 9 persoane din 20 apartamente , la procesul verbal încheiat ieri, pentru a cauta firma care sa execute lucrarea la parter. Țevile trec prin doua apartamente, iar ambele vor avea aceste lucrări.
Va rog cu respect niște păreri la cele întâmplate. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Reparatii parti comune la bloc Andrei177 Andrei177 La solcitarea administratiei de bloc s-a efectuat o reparatie la o teava de apa pluviala care trece prin ap. meu. Aceasta teava a fost mascata de un gheu de ... (vezi toată discuția)
Ce se considera viciu ascuns la vanzarea unui apartament? cris-71 cris-71 Bună ziua, Am avut o garsonieră la etajul 2 într-un bloc (în care am locuit 6 ani). In 2018-2019 am demarat o amplă lucrare de renovare (curent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), ... GabM GabM Buna ziua, In cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), neasigurat, dar inundat grav din cauza infundarii instalatiei de scurgere/canalizarii de la ... (vezi toată discuția)