avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Atac la persoana intr o postare anonima
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Atac la persoana intr o postare anonima

Dacă cineva postează pe un grup de fb o anumita postare, iar ca răspuns primește niște fraze care nu i convine, iar apoi te cauta în privat și spune ca te da în judecata pt calomnie, este valabila cauza? Adică omul a postat anonim, eu am răspuns retoric, nu am definit o persoana anume, în speță el,sa zicem,caci nu aveam cum, fiind entitate necunoscuta. În acest caz, se poate vb de calomnie?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
ciresel, utilizator
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 13:58, 2 Octombrie 2024
Nu te da în judecată ( trebuie probe pentru asa ceva) .
Pierde procesul, se face de râs, și plătește și cheltuielile de judecată.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)
Se pot cere date personale de identificare pe facebook? asociatia ... PaulHu PaulHu Se pot cere date personale de identificare pe facebook? Asociatia de proprietari din care fac parte are un grup pe facebook si pentru a intra in el solicita ... (vezi toată discuția)
blogger dat in judecata pt dezvaluire posibil furt de identitate AlexandraTim AlexandraTim Buna ziua. Sunt un blogger ce in urma cu cativa ani bantuia pe chat-uri si tot dadea de un personaj dubios ce se dadea drept un intelectual, iar daca il ... (vezi toată discuția)