avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Pentru a ocupa un post pe studii superioare ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Pentru a ocupa un post pe studii superioare intr-un ...

Buna ziua!
Pentru a ocupa un post pe studii superioare intr-un serviciu intern de prevenire si protectie in cadrul unei institutii publice, iti trebuie studii superioare tehnice? Sau sunt ok si cele economice? Stiu ca sefii trebuie sa fie licentiati in domeniul tehnic, dar subalternii? Nu ma intereseaza ce alte cursuri trebuie sa ai. Ma intereseaza daca ma pot inscrie la un eventual concurs pentru un post superior de executie in cadrul unui SIPP dintr-o Institutie publica, eu avand studii superioare economice si nu tehnice.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sipp ContSters429887 ContSters429887 Serviciul intern de SSM poate functiona doar cu lucratori ssm care au cursul de Specialis SSM si cursul de 240 ore Evaluator SSM (universitatea tehnica din ... (vezi toată discuția)
Sef sipp CTINAz CTINAz Buna ziua, Lucrez intr-o companie cu peste 249 angajati ( cca. 2000 ) care urmeaza sa infiinteze SIPP. Mi s-a propus functia de sef SIPP numai ca nu am ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)