avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Lucrez că îngrijitoare la sediul unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Lucrez că îngrijitoare la sediul unui Consiliu județean.As ...

Buna ziua! Lucrez că îngrijitoare la sediul unui Consiliu județean.As dori să știu la ce spor am dreptul, spor de toxicitate deoarece lucrez cu detartrant,domestos,clor,,produse ptr suprafețe și de spălat gresia cu dezinfectant.Dar de sporul de 25%care au beneficiat îngrijitorii din alte instituții? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Spor vechime eqqismar eqqismar Buna seara,am o nelamurire referitoare la conditiile acordarii sporului de vechime.Sunt lacatus sudor la o firma cu 10 angajati,am peste 30 de ani vechime si ... (vezi toată discuția)
Spor de toxicitate ynanicorescu ynanicorescu Buna ziua!As vrea sa stiu daca lucrand in mediu toxic,ar trebui sa beneficiez de un spor de toxicitate.Mentionez ca intreband aceasta in cadrul societatii unde ... (vezi toată discuția)
Intrebare spor toxicitate hurubaana hurubaana Ma numesc Ana si sunt laboranta intr-un liceu de peste 30 de ani nu am primit niciodata vreun spor de toxicitate,as dori sa va intreb,daca exista vre-o ... (vezi toată discuția)