avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Intrebare spor toxicitate
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Intrebare spor toxicitate

Ma numesc Ana si sunt laboranta intr-un liceu de peste 30 de ani nu am primit niciodata vreun spor de toxicitate,as dori sa va intreb,daca exista vre-o posibilitate de a obtine acest spor,deoarece lucrez cu substante chimice si 8 ore zilnic lucrez in acest mediu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: hurubaana , utilizator 08:23, 21 Ianuarie 2015
Pentru a beneficia de spor de toxicitate, acesta trebuie sa fie prevazut in legislatia privind salarizarea laborantelor din cadrul Ministerului invatamantului.
Acest spor nu figureaza in legislatia actuala, aplicabila in MI pentru laborante.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in mediu potențial toxic Tom si Jerry Tom si Jerry bună ziua. Faptul că lucrez cu substanțe toxice în cadrul laboratorului de Protecția mediului la un liceu tehnologic în condițiile în care am astm ... (vezi toată discuția)
Obligatii legislative utilizare precursori_laborator de analize chimice oana ristea oana ristea Buna ziua, Lucrez intr-un laborator de anlize chimice si utilizam in determinari cativa reactivi incadrati conform HG 358/2008 in categoria 3 de precursori ... (vezi toată discuția)
Criterii de acordare sporuri toxicitate cat woman cat woman De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci sunt angajatul Dep. Statistica repartizat in ... (vezi toată discuția)