avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Domnilor,doamnelor,seniori va rog daca intr ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Domnilor,doamnelor,seniori va rog daca intr dv exista ...

Buna ziua! Domnilor,doamnelor,seniori va rog daca intr dv exista cineva care nu a primit pensia de handicap pe care și eu trebuia să o încasez pina in data de 30 septembrie va rog respectuos sa îmi dați un răspuns ,o idee,ce sa fac cui să mă adresez pentru a încasa cei 750 ron poate un nimic pentru birocrați sau cei de la. Putere care probabil nu știu de unde să mă ia bani de campanie,pai tocmai de la noi?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 19:01, 2 Octombrie 2024
Intrebati la casa teritoriala de pensii.
Sunati sau mergeti la casa de pensii, e o eroare acolo, nu are legatura cu birocratia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pensie de urmas! lexamis88 lexamis88 Buna seara!am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra va rog. Am o foarte mare roblema cu pensia de urmas...In urma decesului tatalui meu anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Pfa... plata cas ContSters171864 ContSters171864 daca am avut deschis un pfa in august 2010 si l-am radiat in noiembrie 2010:D...plata cas-ului pana la ce data din 2011 o pot face fara sa platesc penalizari? ... (vezi toată discuția)
Elev, major (peste 18 ani), grad de handicap, pensie de invaliditate sery107 sery107 buna ziua. sunt mama unui elev in clasa a XIIa care este incadrat in grad de handicap MEDIU in cuantum de 33.5 ron lunar, fara venit (nu lucreaza). poate ... (vezi toată discuția)