avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare salarii compensatorii

Daca firma angajatoare a comunicat existenta unui program de plecari voluntare + acordarea unor salarii compensatorii incepand cu o data bine stabilita ,exista vreo sansa de reusita ca eu sa solicit plecarea inaintea acelei date, cu mentinerea acordarii salariilor compensatorii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 2 Octombrie 2024
Depinde de acea prevede , altfel spus cum suna...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii maria dinca maria dinca Buna seara, Toate persoanele din departamentul in care lucrez am primit pe mail o nota prin care ni se aduce la cunostinta ca va fi necesara o reorganizare ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva. ce e de facut? ioana.br23 ioana.br23 Buna ziua! La fabrica unde lucrez a fost initiat programul de plecari voluntare zilele trecute, in urma carora se primeste salariul compensatoriu. Eu ocup ... (vezi toată discuția)
Prima de sfarsit de an geta ion geta ion Eu imi voi schimba locul de munca incepand cu data de 1 dec 2007,iar pana pe 30 noiembrie sunt inca angajata intr-o societate de stat ,dar si societate pe ... (vezi toată discuția)