avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima de sfarsit de an
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima de sfarsit de an

Eu imi voi schimba locul de munca incepand cu data de 1 dec 2007,iar pana pe 30 noiembrie sunt inca angajata intr-o societate de stat ,dar si societate pe actiuni, unde la sfarsitul anului se acorda prime.As dori sa-mi raspundeti daca pot beneficia de aceasta prima,tinand cont ce eu am lucrat 11 luni la aceasta institutie.Primele se acorda sub forma de bonuri valorice.Va multumesc anticipat ptr raspuns.
Cel mai recent răspuns: geta ion , utilizator 23:39, 28 Noiembrie 2007
depinde momentul acordarii primei, si motivatia pentru care se acorda.
daca este inclusa in pachetul dvs salarial, veti beneficia.
daca se acorda cu caracter general, practica este sa se acorde salariatilor existenti la momentul platii acesteia, indiferent de vechimea in munca.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspunsurile acordate.Liderul de sindicat mi-a spus ca normal este sa mi se acorde aceasta prima,iar sefa de compartiment a cam strambat din nas(datorita plecarii mele),raspunzandu-mi ca ma suna sa ma instiinteze de acordarea primei sau nu...In cazul in care nu mi se va acorda,va rog sa-mi spuneti unde pot reclama acest lucru?X-(
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2007
geta ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea prevederilor contractului colectiv de munca cristina69 cristina69 Buna dimineata. Va prezint urmatoarea situatie: In contractul colectiv de munca al unei societati, exista prevazuta plata primei de vacanta, specificandu-se ... (vezi toată discuția)
Mi-au taiat bonurile de masa vasileconstantin vasileconstantin Buna ziua, sunt angajat la un supermarket, de 1 saptamana am fost in concediu iar astazi am revenit la munca unde am aflat ca mi-au fost taiate bonurile de ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu CristinaBolo CristinaBolo Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. O persoana este angajata pe postul Tehnician Analist Calitate in domeniul IT, este Game tester. A ... (vezi toată discuția)