avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Avocat pentru companie, pentru notificari de neplata ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Avocat pentru companie, pentru notificari de neplata catre clienti, (persoane juridice 99 %)

Buna ziua, Avem ocazional nevoie de serviciile unui avocat pentru companie, pentru notificari de neplata catre clienti, (persoane juridice 99 %) . Nu reusim sa gasim un profesionist care sa ne ajute in timp util , asa ca ramanem de fiecare data la colaborarea cu Coface. Ne puteti oare ajuta?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Bună ziua!Vă putem ajuta în aceste demersuri. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@stefaniagrigorie.com.
Avocati sunt dar putini au timp...
Trebuie sa va orientați către avocati care au timp dar aceștia pot fi mai scumpi decât cei care sunt foarte aglomerați.

Nu pare deloc complicat pentru ceea ce aveți nevoie de avocat.

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate mari pensia alimentara hotarata de tribunal? Zazu Zazu Buna ziua, am o cunostinta care m-a rugat sa aflu cum se poate obtine marirea pensiei alimentare pe care judecatoria a hotarat-o in urma divortului. Fostul sot ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare ContSters90705 ContSters90705 Buna ziua! Apelez la dumneavoastra pentru un sfat. Am ajuns intr-o situatie in care trebuie sa caut cea mai buna solutie. Povestea mea pe scurt este ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare ContSters90705 ContSters90705 Buna ziua! Apelez la dumneavoastra pentru un sfat. Am ajuns intr-o situatie in care trebuie sa caut cea mai buna solutie. Povestea mea pe scurt este ... (vezi toată discuția)