avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! Am nevoie de o informație! Pot avea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! Am nevoie de o informație! Pot avea acces la rapoartele ...

Bună seara!
Am nevoie de o informație!
Pot avea acces la rapoartele psihologice,făcute de psihologul unui liceu ,priviroare la copilul meu?
Mentionez,ca eu am cerut expres ca fiul meu sa margarete la acel psiholog scolar.
Nu neg calitatea acestui,neg ,,idioteniile,,care le a debitat..
Am fost într o clinica de specialitate..și diagnosticul,între cele doua instituție.. e de la Venus,la Marte!
Aceste rapoarte psihologice scolare,i au adus,și încă ii aduc,copilului ,grave prejudicii
Vreau sa știu, cum pot avea o copie?
Altfel ma invart in ,,neant,,
Am cerut expres,prin anumite institutii acces la ele..unde locuiesc,este și funcționează,, nasismul,,
Din păcate!
Dar poate îmi indicatati anumite organizatii,care ma pot ajuta!
Sau Institutii..chiar dacă,în ele nu cred,datorita,,experientei,,..din păcate doveditoare!
Dar..asta e Romanica!
Am nevoie de aceasta informație!
Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
Ali70, utilizator

Alte discuții în legătură

Avizul medicului de la medicina muncii ContSters220240 ContSters220240 Pentru cadrele didactice, care lucreaza in invatamant - unde este stipulata [b]legea[/b], in care se prevede ca angajatul este obligat sa se prezinte la ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar preuniversitar ceapraga ceapraga Buna seara, Am o nelamurire referitoare la Regulamentul scolar. Copilul meu este in clasa a zecea, la un liceu evaluat al treilea pe oras (media de ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de discriminare? ciolpi ciolpi Sunt tatal unei fetite de 7 ani ce invata intr-o scoala din capitala. In clasa cu fiica mea a fost repartizat un copil cu probleme de ordin pihiatric, cred. ... (vezi toată discuția)