avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În urma unei bătăi în care am lovit pe cineva și, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În urma unei bătăi în care am lovit pe cineva și, si-a pierdut ...

În urma unei bătăi în care am lovit pe cineva și, si-a pierdut un dinte ,ce se poate întâmpla,dacă acesta depune plângere și tot odată certificatul medicolegal?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 23:03, 3 Octombrie 2024
Acesta vă poate da în judecată
În privința condamnării contează zilele de îngrijirii medicale ale victimei.
Pe certificatul medico-legal a primit intre 16-18 zile de îngrijiri medicale

SunnyXxxX a scris:

Acesta vă poate da în judecată
În privința condamnării contează zilele de îngrijirii medicale ale victimei.

Fapta de lovire sau orice fapte de violențe prin care s au pricinuit vătămări ce necesita pentru vindecare cel mult 20 zile și expulzia a 1 sau 2 dinți întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de lovire prev de art 180 alin 2 CP.
Victima vă poate da în judecată și poate cere daune morale și materiale.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire theodor3500 theodor3500 Va rog sa-mi spuneti din practica dvs ce consecinte sunt daca o persoana este reclamata pentru insulta amenintare si lovire.Precizez ca exista un martor ocular ... (vezi toată discuția)
Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa si cuantumul despagubirilor care se acorda aiai aiai unui inculpat trimis in judecata pt. infractiunile de loviri si alte violente prev. de art.180 alin.2 indice1 CP (3 fapte) cu aplicarea art.33 lit.a CP ... (vezi toată discuția)