avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, în urmă cu 4 luni de zile am fost sunat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, în urmă cu 4 luni de zile am fost sunat de tatăl ...

Bună seara, în urmă cu 4 luni de zile am fost sunat de tatăl unui fost coleg al meu și amenințat cu omorul. Din păcate nu am înregistrare pe acea conversație dar în această seară nevasta omului care m-a amenințat a oprit la mine mi-a dat 3 palme ( nu am vrut să dau în femeie ca nu îmi stă în caracter ) am apucat să scot telefonul și am filmat când m-a scuipat și după aceea m-a înjurat după aceea s-a urcat în mașină și a plecat. Mâine mă duc să văd dacă pot face rost de camerele din comuna unde se poate vedea și când m-a lovit. În situația în care nu se vede pe camere eu am filmare cu telefonul meu când mă scuipă și mă înjură. Pot să o dau în judecată și doar pentru asta ? Și dacă da ce se poate întâmpla.

Alte discuții în legătură

Lovire si alte violente (art 1 noul cp.) Lilyana c. Lilyana c. Buna ziua, Am o plangere penala in urma unei dispute (in 2016) cu o angajata a unui magazin profi. Dupa niste schimburi de replici am ajuns sa schimbam ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizicã - cum se procedeazã? Haunter Haunter Buna ziua. Aş dori câteva sfaturi juridice pentru următoarea situaţie: unul dintre vecinii ce locuiesc cu un etaj mai jos a sunat la mine la uşă în ... (vezi toată discuția)
Amenintare alexandrualex1991 alexandrualex1991 acum vreo. o luna ma.. fost. oprit in trafic de un individ care ma amenintat sa cama bate ca ma face daca ma mai vede pe strada...eu ca un bun cetatean i-am ... (vezi toată discuția)