avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare


acum vreo. o luna ma.. fost. oprit in trafic de un individ care ma amenintat sa cama bate ca ma face daca ma mai vede pe strada...eu ca un bun cetatean i-am vb foarte frumso sa ma lase in pace ca nu iam fact nimik. iar acum tot in acea seara ma mai oprit o data si sa luat de mine ma scuipat ...... ma injurat in strans de gat.. si. ma amenintat ca imi taie cauciucurile masinii...in tot acest timp eu eram cu 2 prietenii de ai mei care.... au asitat la toate cele intamplate...iar eu...am inregistrat cu telefonul tot.. cum ma injurat cu ma scuipat etc.. si cum ma ameninta. si de atunci mereu. te tine de capul meu... si eu doresc sa o scot la capat cu el ca doar nu oi sta.. in casa cum vrea el. ce ziceti in caz ca depun o plangere penala.. si. cu tot cu 2 martorii si.+ inregistrarea..+ avocat ... il pot da in judecata .. eu vreau decat sa ma lase in pace....... ast raspuns stima

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: alexandrualex1991 , utilizator 09:45, 4 Ianuarie 2012
fireste ca aveti dreptul sa depuneti plangere la politie
Ii faceti plangere penala pentru amenintare si indicati ca martori cei doi prieteni.
sii ce ii poate face:|??


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! Ancutza18 Ancutza18 Sunt o tanara de 19 ani si am o problema si nu stiu ce sa mai fac... sunt terorizata in oras de fostul prieten cu care am stat 2 ani de zile. Acum suntem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! astăzi la scoala o fata mult mai mare decat mine ... Anonim.com Anonim.com Bună ziua! Astăzi la scoala o fata mult mai mare decat mine m-a injurat iar apoi si eu am injurat-o , apoi a venit dupa mine si a inceput sa ma amenințe cu ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice cocretzu cocretzu buna incep prin a spune ca administrez un bar si in incercarea de a face putina ordine la un moment dat, pe un ton foarte amical, am inceput sa fiu injurat si ... (vezi toată discuția)