avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tulburarea linistii publice

buna
incep prin a spune ca administrez un bar si in incercarea de a face putina ordine la un moment dat, pe un ton foarte amical, am inceput sa fiu injurat si amenintat cu bataia. a 2-a zi i-am interzis accesul persoanei respective in local, la fel de civilizat, la care mi s-a raspuns cu un scuipat in fata si din nou injuraturi. am replicat si eu pe un ton mai ridicat dar fara injurii, am scuipat si eu inspre el dar mai mult in gol. Imi puteti spune ce ar trebi sa fac intr-o astfel de situatie??? Mai mentionez ca persoana respectiva este recunoscuta ca recalcitranta, mi-a injurat si scuipat angajatele de cateva ori. Pot sa fac o plingere la politie pentru tulburarea linistii publice???? Am martore angajatele si mai erau niste clienti in bar care sunt prietenii lui.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:00, 30 Ianuarie 2011
Da bineanteles ca puteti formula o plangere la politie.Sunt doua modalitati de solutionare a conflictului.Fie amenda la Lg.61/1991 fie dosar penal.
In momentul in care provoaca un nou incident puteti apela telefonic politistii sa il amendeze.
Cautati sa aveti martori,care sa vada "activitatea" respectivei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpat in dosar penal pentru distrugere si tulburarea ordinii publice toteueu toteueu Buna ziua!Am si eu cateva intrebari la care v as ruga sa mi raspundeti...Acum doi ani am avut o altercatie cu o alta persoana intr un bar, in urma careia s a ... (vezi toată discuția)
Scuiparea unei persoane se incadreaza la codul penal sau cel civil? davidescucostel davidescucostel Buna ziua, ieri un prieten de-al meu a fost scuipat de un vecin fara nicio explicatie. As dori sa stiu daca fapta respectiva se pedepseste cu contraventie si ... (vezi toată discuția)
Injurat, lovit, scuipat si batut UNHleaSHD UNHleaSHD Buna seara! Iata ca sunt nevoie sa apelez la forumul dvs. in intamplari nefericite. Acum aproximativ o ora am avut un incident. Stand la discutii pe ... (vezi toată discuția)