avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la o intreprindere publica (OUG 109/2011), ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la o intreprindere publica (OUG 109/2011), societate in ...

Lucrez la o intreprindere publica (OUG 109/2011), societate in subordinea consiliului local, avem colegii care au depasit in unele luni salariul de 8000 net, au primit prima de vacanta pentru 2024 si primesc in continuare si tichete de masa. Este corect? Mentionez ca nu in toate lunile au depasit salariul net de 8000, doar in unele lunii cand au ore suplimentare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 3 Octombrie 2024
Vedeți dacă va ajuta sa înțelegeți
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unui bugetar avand salariul net lunar pana la 8000 lei ... diana cernea diana cernea In cazul unui bugetar avand salariul net lunar pana la 8000 lei se acorda voucher de vacanta din ianuarie 2024, indiferent daca acesta este si actionar la o ... (vezi toată discuția)
Retinere tichete de masa din salariu Marian C. Marian C. Bună ziua, Vă scriu în speranța că voi primi un răspuns concret în legătură cu fluturașul de salariu al tatălui meu. Muncește într-o anumită ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa inregistrate ca datorie pentru lunile aprilie, mai iunie 2009 carmen mihai carmen mihai Prevederile OUG 58/2010 se aplica si pentru tichetele de masa care au fost inregistrate ca datorie catre salariati, tichete aferente lunilor: aprilie, mai, ... (vezi toată discuția)