avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, vreau să cumpăr o casă la țară cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, vreau să cumpăr o casă la țară cu teren pe care ...

Bună ziua, vreau să cumpăr o casă la țară cu teren pe care proprietarul a făcut un contract cu o companie de telefonie mobilă și a instalat antena GSM. Antena este instalată fără acordul vecinilor. Întrebarea mea este, dacă cumpăr proprietatea, pot anula contractul și să cer demolarea antenei? Menționez că cel puțin un vecin dorește același lucru.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:29, 3 Octombrie 2024
Vedeti contractul cu un avocat. Nu e chiar simplu.
Buna ziua

Legea 159/2016 privind regimul infrastructurii fizice a rețelelor de comunicații electronice, precum și pentru stabilirea unor măsuri pentru reducerea costului instalării rețelelor de comunicații electronice reglementeaza accesul pe proprietatea publică sau privată în vederea construirii, instalării, întreținerii, înlocuirii ori mutării rețelelor de comunicații electronice sau a elementelor de infrastructură fizică necesare susținerii acestora

Nu e nevoie de acordul vecinilor.

Puteti evident sa incercati rezilierea contractului (amiabila sau pe calea instantei) insa luati in calcul ca sansele sunt minime. Deci cumparati proprietatea respectiva luand in calcul ca cel mai probabil antena respectiva va ramane acolo.

Un avocat se poate uita pe contractul cu firma de telefonie si sa va spuna mai bine ce sanse aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vreau să cumpăr o casă cu teren la care fostul ... dejan dejan Bună ziua, vreau să cumpăr o casă cu teren la care fostul proprietar a făcut contract cu un operator mobil și este amplasată o antenă la vreo 50 m de ... (vezi toată discuția)
Cum pot refuza montarea unei antene gsm in curtea vecinului alina800 alina800 Buna ziua! Un operator de telefonie mobila doreste sa cumpere 100 m2 din terenul vecinului pt montarea unei antene gsm. Suntem 4 sau 5 vecini dintre care ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)