avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Oprirea demolarii unei construcții neautorizate pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Oprirea demolarii unei construcții neautorizate pe teren protejat ...

Oprirea demolarii unei construcții neautorizate pe teren protejat ,langa un monument istoric.
Ordinea cronologică a evenimentelor.
Pe teren din jurul condominiului ,terenul proprietatea primăriei,apare o platformă betonata folosita că parcare.Fupa lupte grele,primarul semnează decizia de demolare.O locatara care a pavat o parte din terenul menționat cu pavele (tot fără autorizație) și care este inclusa și ea în decizia de demolare,face plângere prealabilă către primărie și este respinsa.Depune la judecătorie cerere de suspendare a demolarii din este respins Depune l jude atotie cerere de desființare a deciziei de demolare și se așteaptă termen de judecată.
Întrebare:aceasta ultim solicitare de desființare oprește demolarea?
Aștept urgent explicații,mi-ar fi de mare folos .
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pentru condominiul in care detin un apartament s-a aprobat finantarea ... maiincolo maiincolo Pentru condominiul in care detin un apartament s-a aprobat finantarea prin PNRR a consolidarii. Dupa aprobare eu am dat in judecata primaria pentru a o oblgia ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează prejudiciul pentru afectarea imaginii unei instituții publice ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: - cum se calculeaza - prejudiciul pentru afectarea imaginii unei institutii publice ? (vezi toată discuția)
Accesiune imobiliara artificiala raducris77 raducris77 Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat juridic privind următoarea situație: In anul 2004, soacra mea împreună cu fiul ei au dobândit in cote egale ... (vezi toată discuția)