avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Condiții de oprire a demolarii unei construcții fara ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Condiții de oprire a demolarii unei construcții fara autorizație ...

Condiții de oprire a demolarii unei construcții fara autorizație
Introducerea în contencios a unei cereri de suspendare a deciziei primarului de demolare a unei construcții neautorizate oprește demolarea până la pronunțarea unei hotărâri definitive (recurs)?
Va mulțumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:16, 8 Noiembrie 2024
Vedeti daca va ajuta:
Suspendarea actului administrativ cu caracter individual. Autorizaţia de construire
[ link extern ] /
Consultați site-ul avocatnet. Tocmai a apărut un articol pe această temă cu referire la o hotărâre CCR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprirea demolarii unei construcții neautorizate pe teren protejat ... maiincolo maiincolo Oprirea demolarii unei construcții neautorizate pe teren protejat ,langa un monument istoric. Ordinea cronologică a evenimentelor. Pe teren din jurul ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu autorizatie de constructie anulata steffy.1 steffy.1 Am semnat un contract de vanzare cumparare pentru un apartament intr-un bloc nou aflat in litigiu afland de litigiu la notariat cand am fost ptr a semna ... (vezi toată discuția)
Anulare autorizatie constructie - trebuie sa solicit si demolarea imobilului? aidu aidu Buna ziua, Am formulat o actiune in anularea autorizatiei de constructie a unui vecin, emisa in mod vadit nelegal (respectivul nu putea obtine niciun fel de ... (vezi toată discuția)