avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lucrez intr-o institutie a statului si astept decizia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lucrez intr-o institutie a statului si astept decizia de pensie. ...

Lucrez intr-o institutie a statului si astept decizia de pensie. Ce trebuie sa fac pentru a cumula pensia cu salariul ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 3 Octombrie 2024
Incheierea unui nou c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am primit decizia de pensionare pentru limită de vârstă, ... lyly64 lyly64 Buna, am primit decizia de pensionare pentru limită de vârstă, lucrez la stat, conform legii pot cumulul pensia si sa lucrez la stat in continuare, in ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca dupa pensionare la limita de varsta si stagiu intreg elenabamboi elenabamboi Lucrez ca expert in instruirea maritima la o institutie de pregatire in subordinea Ministerului Transporturilor. In iunie 2013 implinesc varsta de ... (vezi toată discuția)
O norma si jumatate angelica51 angelica51 Buna seara. Puteti sa-mi spuneti daca e posibil/ legal ca intr-o institutie de stat in care deja lucrez sa mi se adauge inca o jumatate de norma intr-un alt ... (vezi toată discuția)