avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa stiu in ce conditii pot vinde un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa stiu in ce conditii pot vinde un imobil ...

Buna ziua,
As dori sa stiu in ce conditii pot vinde un imobil dobandit prin punerea in poseia in cartea funciara cf legii 185/2018.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o intrebare pentru cei care cunosc legile imobiliare, ... Florin _bc Florin _bc Bună ziua! Am o intrebare pentru cei care cunosc legile imobiliare, conform legii 185/2018 un teren aflat în posesie și care a fost trecut în cartea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt chirias intr-un spatiu comercial pe care proprietarul ... MIUTU MIUTU Buna ziua, sunt chirias intr-un spatiu comercial pe care proprietarul il vinde. Avem contrat de inchiriere semnat si inregistrat la ANAF care dureaza pana in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in posesia unui titlu de proprietate a unei vecine ... floriontehnic floriontehnic BUNA ZIUA! Sunt in posesia unui titlu de proprietate a unei vecine decedate de 11 ani. Ea are trei copii, doi dintre ei fiind decedati, de al treilea nu mai ... (vezi toată discuția)