avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am 15 ani si 9 luni, iubitul meu are 21 de ani si 1 ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am 15 ani si 9 luni, iubitul meu are 21 de ani si 1 luna, parintii ...

Am 15 ani si 9 luni, iubitul meu are 21 de ani si 1 luna, parintii mei ma sechestreaza si ma bat, as vrea sa plec la el dar nu stiu daca exista consecinte pe cale legala, ma inteleg foarte bine cu parintii lui
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:41, 3 Octombrie 2024
Salut

Tu ai o problema foarte grava.

Prima consecinta e ca "iubi" o sa ajunga dupa gratii pentru viol asupra unui minor.

Articolul 218^1 din Codul Penal
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum și orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise de un major cu un minor care nu a împlinit 16 ani se pedepsesc cu închisoarea de la 7 la 12 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
(7) Faptele prevăzute la alin. (1) și (1^1) nu se sancționează dacă diferența de vârstă între făptuitor și victimă nu depășește 5 ani.
(8) Tentativa la infracțiunile prevăzute la alin. (1)-(5^2) se pedepsește.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intâmpla daca o minora de 15 ani a avut relații sexuale cu un adult de 20 ani... Lupu armando Lupu armando Ce se intipla daca o minora de 15 ani a avut rerati sexuale cu un adult de 20 ani cu acordul la amândoi? (vezi toată discuția)
Relatie cu minora de 15 ani- consecinte? vlad2164 vlad2164 am 21 de ani si am o relatie cu o fata de 15 ani.parintii ei ne ameninta ca ne despart si ca o sa ajung la politie pentru corupere.fata le zice ca nu are ... (vezi toată discuția)