avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pentru controlul fiscal al unei Asociatii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pentru controlul fiscal al unei Asociatii de Proprietari care ...

Pentru controlul fiscal al unei Asociatii de Proprietari care este organul competent ? La noi in asociatie exista banuiala de folosirea banilor din contul asociatiei in scopuri proprii de catre administratorul asociatiei . Nu s-a mai tinut sedinta cu locatarii de mai bine de 2 ani . Banii din contul asociatiei provin din chiria acoperisului pentru o antena ptr o compnie de telefonie mobila .
De administrarea contului se ocupa numai admin.asociatiei .
CUM SA PROCEDAM PTR A AFLA ADEVARUL ; SITUATIA CONTULUI ?

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli modernizare lift mirelaprj mirelaprj buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje si s-a propus modernizarea liftului. Pe acoperis avem antene de la o firma de telefonie mobila care ne plateste ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pentru antena telefonie mobila bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua, Pe terasa blocului in care locuiesc a fost montata o antena pentru telefonie mobila, incheindu-se un contract intre firma respectiva si seful de ... (vezi toată discuția)
Antene gsm pe blocuri de locuinte dan.dan dan.dan Buna dimineata, Vreau sa stiu daca o firma de telefonie mobila poate instala pe terasa blocului antene GSM fara acordul tuturor locatarilor din bloc. Stiu ca ... (vezi toată discuția)