avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Situatia pe scurt: Am intrebat pe un grup ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Situatia pe scurt: Am intrebat pe un grup pe Facebook, ...

Bună ziua! Situatia pe scurt:
Am intrebat pe un grup pe Facebook, dacă știe cineva unde e arhiva unui angajator de la care voiam o adeverință cu salariile brute. O persoană a zis că poate, dar sunt costuri. I-am zis că vreau o dovadă că a obtinut-o, dar el a zis că a trimis-o prin poștă. Nu am ridicat-o de la poștă, iar acum am primit de la un executor judecatoresc notificare că trebuie să platesc 1200 lei. De la o discuție pe messenger se poate ajunge la așa ceva? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:39, 5 Octombrie 2024
Da, se poate sa nu fie, dar și daca e, nu insemna nimic, trebuie întâi sa va dea in judecată pt a obține o hotarare, pana atunci, e cale lungă
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere copil Cristina.Vrabie Cristina.Vrabie Buna ziua, Daca am o hotarare judecatoreasca definitiva, conform careia fostul sot trebuie sa vireze 25% din venitul net, ca pensie de intretinere copil, se ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)
Se poate apela la executorul judecatoresc pt punerea in executare a unei hotarari nelegalizate executorie de drept? tucalan tucalan Buna ziua, Am o hotarare executorie de drept,prin care debitoarea este obligata la plata unei sume de bani. Vreau sa apelez la executorul judecatoresc.Avand ... (vezi toată discuția)