avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit nevoi personale am plătit timp de trei ani ...
Discuție deschisă în Executare silită

Credit nevoi personale am plătit timp de trei ani rata dar din ...

Credit nevoi personale am plătit timp de trei ani rata dar din păcate am pierdut locul de muncă și nu am mai putut plăti fiind preluat de recuperatori Kruk in 2014fiind anul in care scade mă contactat o doamnă spunandu-mi că este de la sănătate și trebuie să îmi înmâneze un plic eu nefiind în România mi-a cerut emailul spunând că îmi trimite prin email despre ce este vorba însă erau de fapt de la Kruk cu oferta de a plăti online.Ce trebuie să fac? Îmi pot bloca contul de aici? Aș dori să pot rezolva această problma
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:26, 7 Octombrie 2024
Ati mai scris, nu stim ce e in plicul ala, daca s-a demarat vreo executare, nu stim daca suma este mare ca sa merite o executare transfrontaliera... Vorbiti cu un avocat, poate o fi prescrisa, nu stiu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu plicul la lăsat la bloc in România eu nu sunt nu știu ce este as avea nevoie de un avocat nu știu la cine as putea apela... dacă ați fi disponibila
Dati-mi un mesaj, dar trebuie sa aflati ce e in plicul ala, fara asta nu stie nimeni ce este de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut un contact de nevoi speciale, am plătit timp de trei ... Wanda's Wanda's Am avut un contact de nevoi speciale am plătit timp de trei ani și am pierdut locul de muncă neputând să mai plătesc în 2014 a fost preluat de ... (vezi toată discuția)
Executare silita catalinabaltag catalinabaltag Am luat un credit de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj de la Cec in noiembrie 2011 in valoare de 20400lei.Am platit ratele o perioada apoi nu am ... (vezi toată discuția)
Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)