avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, Știu ca sunt acele scutere electric care sunt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, Știu ca sunt acele scutere electric care sunt limitate ...

Salut,
Știu ca sunt acele scutere electric care sunt limitate la 25 la ora care nu necesita permis și recent am găsit scuter benzina 49cc limitat la 25 la ora care la fel nu necesita permis după spusele vânzătorului firmei.
Vreau sa știu dacă necesita permis dacă este legal pentru ca vreau sa îmi cumpăr unul pe benzina ca la cele electrice cateodata le explodează bateria
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
Alexandru989766, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:40, 4 Octombrie 2024
Verificați dacă are viteza limitată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)
Ce pot conduce daca mi s-a suspendat carnetul pentru alcool? Haiduc-Viorel Haiduc-Viorel Buna. Ce vehicul cu 2 roti pot conduce cu permisul suspendat pt alcol? Se poate circula cu mopeduri? sau doar cu biciclete normale si electrice? (vezi toată discuția)
As dori si eu sa stiu mai multe detalii despre scuter fara permis, ... DrThrax2010 DrThrax2010 as dori si eu sa stiu mai multe detalii despre scuter fara permis, cele electrice, vad ca in mai multe magazine vand scutere electrice fara permis care ... (vezi toată discuția)