avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cine poate să țină registrul de casă al une firme?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cine poate să țină registrul de casă al une firme?

Cine poate să țină registrul de casă al une firme? Din câte am înțeles, ținerea registrului de casă se încadreaza în contabiliatea primară. Este totuși nevoie de o certificare pentru a face acest lucru? Sau o poate face administratorul sau să desemneze pe cineva fără studii superioare economice?
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
ana.burzo, utilizator
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 15:22, 4 Octombrie 2024
registrul de casa il face casierul.

el este un document justificativ pentru contabilitate in care se evidentieaza rularea zilnica a numerarului.

in contabilitate se face Jurnalul de Casa.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
ILIE ANDRIES, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nir si registru de casa Endelus Endelus buna ziua. ma pregatesc sa devin administrator al unui srl si am cateva nelamuriri: ce este acela un nir si cum se completeaza sau ce este acela un registru ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre registrul jurnal si cel de casa danielgiurgiului danielgiurgiului Am inteles ca registrul de casa al unei asociatii de propietari cuprinde toate platile , facturile care se platesc dar nu stiu care este diferenta dintre ... (vezi toată discuția)
Casier vs contabil sethgabriela sethgabriela buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu o problema: daca registrul de casa este intocmit de catre contabil, in format electronic, in programul de ... (vezi toată discuția)