avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Sunt interesată să știu dacă este ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Sunt interesată să știu dacă este legal ca o ...

Bună ziua! Sunt interesată să știu dacă este legal ca o școala să retragă bursa de merit a unui elev dacă nu poatră uniforma. Menționez că uniforma trebuie sa fie după un model anume,din banii proprii(nu oferă școala nimic) și se aplică sancțiunea dupa 3 abateri. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 4 Octombrie 2024
Din anul școlar 2024-2025, elevii pot să fie sancționați cu retragerea temporară sau pe durata întregului an școlar a burselor școlare. Noua regulă este prevăzută de noul Statut al Elevului, aprobat prin ordinul ministrului Educației nr. 5.707 din 1 august 2024 și publicat în Monitorul Oficial.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Avem 2 copii care nu mai vin la scoala dar primesc bursa de merit, ... MarianMustata MarianMustata Avem 2 copii care nu mai vin la scoala dar primesc bursa de merit, exista vreo solutie sa nu le mai platim bursele? (vezi toată discuția)