avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa caen 4939 transport colaborare Bolt
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa caen 4939 transport colaborare Bolt

Buna seara !
Am un Pfa caen 4939 transport colaborare Bolt .Eu sant colaborator flota.
Am ca cheltuieli ,cheltuielile cu autoturismul si ca venit ,intocmesc o factura pentru comisionul de la vanzarile prin banca ,dar nu inteleg vanzarile cu cash cum le evidentiez ,casa fiind fiscalizata pe firma cu care colaborez.
Exista un raport in aplicatie unde apar ,numerar discount,bacsis.
Rog un sfat de la cunoscatori.
multumesc

Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:10, 5 Octombrie 2024
Veniturile dumneavoastră sunt cele pe care le facturați. Suma facturată va fi încasată cu numerar sau prin bancă conform înțelegerii cu partenerul dumneavoastră care este înscris cu flota la Bolt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inacasare la vanzare sume in numerar pana la ce valoare? Dl_Sandu Dl_Sandu Un PFA cu activitate comert autoturisme second hand cumparate din strainatate, poate inacasa la vanzarea acestora in tara sumele in numerar pana la ce ... (vezi toată discuția)
Impozit venit pe casă de marcat Hlevca Hlevca Bună ziua, Sunt titular PFA, activez în domeniul transportului alternativ de persoane și am următoarea intrebare: Pentru cursele cash eu trebuie să ... (vezi toată discuția)
Cadru legal bolt / uber? am tot cautat... AlexCost AlexCost Cadru Legal Bolt / Uber? Am tot cautat, am intrebat si la Anaf..dau toti din umeri si nu explica nimeni clar si concis urmatoarea situatie: Cum fac SRL-urile ... (vezi toată discuția)