avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Vă solicit ajutorul in legătură cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Vă solicit ajutorul in legătură cu o situație ...

Bună ziua.
Vă solicit ajutorul in legătură cu o situație în care mă aflu în anul acesta școlar. Momentan pe lângă cele 18 ore din catedră, mai am inca 6 ore la plata cu ora. In plus in școală avem în desfășurare două proiecte in cadrul cărora mai am inca 4 ore de predare pe săptămână (cu contract separat pe fiecare proiect). Întrebarea mea este: Oare cele 4 ore se calculează împreună cu celelalte 6? (în această situație depășesc cele 9 ore/ săptămâna). Sau sunt luate separat și nu au nicio legătură unele cu celelalte?
Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:30, 5 Octombrie 2024
Sa se calculeze la ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs de evaluare iordache_ionel1956 iordache_ionel1956 Sunt profesor, titular pe post la un Liceu. Anul trecut in luna martie, am primit decizie de restrangere activitate pentru 8 ore/ pe saptamana, din cele 18 ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale conducerii scolii elena steff elena steff Sunt profesor şi am participat la concursurile din anii 2009 şi 2011 unde am obt.9,20 si 9,55.Conform Legii Educaţiei Naţionale din 1/2011 si a ... (vezi toată discuția)