avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutooor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutooor

Bună ziua, în urma unui concubinaj tatăl mei a lăsat un testament parțial doar pe un auto nou cumpărat prin împrumut bancar în 2022. În 2024 în mai a făcut refinanțare, el suferea de o insuficienta cardiaca iar în luna septembrie a decedat eu ca și moștenitor rămân cu ratele deoarece în momentul refinanțării el nu a stipulat ca are probleme cu inima, iar concubina a luat mașina și a plecat ce pot face în acest moment ca suma este destul de mare și nu am resurse sa o acopar
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2024
Ioneladenissimona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioneladenissimona , utilizator 10:37, 5 Octombrie 2024
Buna ziua!

Ati avea posibilitatea sa renuntati expres la mostenire in fata unui notar, in cazul in care nu aveti interes sa o acceptati si tatal dumneavoastra nu a avut alte bunuri mobile/imobile pe numele sau.
Bună ziua există un apartament al părinților mei, și ju știu cum sa fac.

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua!

Ati avea posibilitatea sa renuntati expres la mostenire in fata unui notar, in cazul in care nu aveti interes sa o acceptati si tatal dumneavoastra nu a avut alte bunuri mobile/imobile pe numele sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl meu e într-o relație de concubinaj. sunt copil unic, ce drepturi de moștenire avem eu și și concubina lui? ciprian20022003 ciprian20022003 As dori sa stiu care sunt drepturile mele de mostenitor in situatia urmatoare: Tatal si mama mea s-au despartit legal in urma cu 20 de ani. Eu sunt singurul ... (vezi toată discuția)
Partaj marius_boss marius_boss baiatul meu a stat cu o femeie 8 ani de zile nefiind casatoriti ,copii sau adresa impreuna . el a murit iar eu ca tatal lui nu stiu cat imi revine din ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu bunurile la moartea unuia dintre concubini? Cristina sb Cristina sb Ce se intampla cu bunurile a doua persoane care traiesc in concubinaj de 10 ani-iar in timpul acesta barbatul a primit o mostenire si femeia a cumparat un ... (vezi toată discuția)