avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stimulente
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stimulente

In cadrul unei primarii , se incaseaza foarte multe amenzi.
Se poate constitui fondul de 15% pentru acordarea stimulentelor catre angajati ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:34, 8 Februarie 2010
In contabilitate se pot constitui foarte multe. Cu o singura conditie - dar ceruta de lege : sa existe un document justificativ in baza caruia faceti inregistrarea.

Daca dv.sunteti contabilul, cautati documentul si apoi constituiti fondul.
Daca dv. sunteti primarul, creati un nou topic la sectiunea "Discutii juridice".
Da, se poate, in baza art. 227 al Codului de procedura fiscala si art. 33 din legea finantelor publice locale!! Constiuirea si modul de folosire al acestui fond de stimulare se face in urma adoptarii unei HCL in acest sens.
:offtopic: imi cer scuze, insa cred ca daca utilizatorul cunostea baza legala, nu mai deschidea topicul, asa ca mi se pare normal sa primeasca raspuns la obiect, nu sfaturi de alta natura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

stimulentele acordate la nivel de primarii alina-daciana alina-daciana Buna Ma intereseaza daca este legal ca in cadrul unei primarii pe langa angajatii de la Directia de Impozite si taxe locale sa mai primeasca stimulente si ... (vezi toată discuția)
Aprobarea modului de utilizare a rezervei bugetare si a raportului de expertiza contabila cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu in ce lege e prevazuta aprobarea raportului de expertiza contabila de catre consiliul local ,anterior adoptarii hotararii pentru utilizarea ... (vezi toată discuția)
In ce baza poate fi atacata o h.c.l in contencios? st_vali73 st_vali73 Consilil local Timisoara,din dorinta de a promova orasul la un nivel de 5 stele a adoptat HCL 371/2007,modificat cu HCL 206/2009 prin care se impun populatiei ... (vezi toată discuția)