avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este legal sa fii filmat pe ascuns? Poate constitui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este legal sa fii filmat pe ascuns? Poate constitui proba la ...

Este legal sa fii filmat pe ascuns? Poate constitui proba la un proces o filmare realizata fără acordul persoanei filmate?
Cel mai recent răspuns: FlorinaVasilica , utilizator 19:10, 5 Octombrie 2024
Buna ziua,

Filmarea a fost realizata in spatiul public sau privat?
Bună ziua , vecinul meu care sta la etaj dar are și jos lingă mine un apartament si-a montat camere de supraveghere care bat și pe ușa apartamentului meu și pe terasa mea as vrea sa știu dacă este legal ce face el tiind cont ca pentru montarea camerelor a apelat la cumnatul lui care nu este autorizat, eu nu sint de acord sa fiu urmărită la tot pasul de el și cind stau pe terasa sa fie cu ochii pe mine mereu, cind plec de acasă cind ma întorc, va rog sa ma sfătuiți ce pot sa fac, va mulțumesc
Pe un drum de servitute, privat, eu folosesc drumul, filmarea este făcută de proprietarul drumului

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua,

Filmarea a fost realizata in spatiul public sau privat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Sistem de supraveghere alexmihalache alexmihalache Buna ziua. Am si eu o intrebare! in blocul in care locuiesc sau instalat 6 camere de supraveghere 1 camera bate fix pe usa apartamentului meu si ma deranjaza ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere iclaudiaisabela iclaudiaisabela Locuiesc intr-un bloc cu Demisol, P, ET 1 + Pod. La demisol exista o garsoniera al carui geam da fix in aleea de acces in bloc. Cand intram in bloc, mergem ... (vezi toată discuția)