avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... impozit venit nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

impozit venit nerezidenti

Pers juridica romana inreg in scopuri TVA incheie contract de comision cu pers juridica din Germania inreg in scopuri TVA pt reprezentare in relatia cu o terta persoana juridica tot din comunitate pt care pers juridica din RO efectueaza prestari servicii de proiectare. La primirea si plata facturii (fara TVA) catre firma din Germania, obligatiile pe care le are firma din RO tinand cont ca serviciile nu au fost efectuate pe teritoriul RO sunt:
1. taxare inversa
Intrebare:
2. plateste impozit pe venit nerezidenti?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Tva la servicii de la 1 ianuarie 2010-proiect modificare cod fiscal! blagu blagu Pe site-ul mfinante este postat proiectul de modificare al Codului Fiscal, care aduca schimbari f. importante in materie de TVA la servicii. In ideea ca legea ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii externe Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Achizitionez servicii intracomunitare de publicitate Google Adwords, factura imi vine in lei de la Google Ireland (au reprezentanta in Romania), ... (vezi toată discuția)
Transport cereale bulgaria -romania O societate comerciala platitoare de tva are contract de prestari servicii cu alta societate comerciala platitoare de tva, ambele societati sunt din ... (vezi toată discuția)