avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna, as dori sa stiu daca un copil (cu grad de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna, as dori sa stiu daca un copil (cu grad de handicap) doneaza ...

buna, as dori sa stiu daca un copil (cu grad de handicap) doneaza casa unui parinte, apoi parintele face testament dupa moartea sa , sa revina casa celui care ia donat-o,(adica fiului,primului proprietar de drept) se mai poate face succesiune din partea celorlati fratii?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 20:45, 5 Octombrie 2024
Buna ziua

Se mai face succesiune iar casa nu va reveni in totalitate primului copil.

Ceilalti frati vor avea dreptul la jumatate din cat ar fi avut fara testament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament copii si nepoti anicoleta2015 anicoleta2015 Este vorba de 4 frati, trei dintre ei au cate un copil (3 nepoti). Parintii sunt in viata si vor sa faca testament astfel: 4 parti egale de mostenire sa ... (vezi toată discuția)
Sfaturi legate de o donatie... iulianasab iulianasab Buna seara.Parintii mei doreste sa-mi doneze o casa insa va rog sa-mi spuneti daca e posibil sa-mi faca donatia si eu sa fiu proprietara casei doar dupa ... (vezi toată discuția)
Care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de moștenirea unei familii (părinți și fiu)? BG BG Va rog sa-mi sugerati care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de mostenirea unei familii, dupa decesul proprietarilor si a fiului ... (vezi toată discuția)