avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am 60, 6 ani bărbat, 31 ani de muncă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am 60, 6 ani bărbat, 31 ani de muncă contributivi ...

Bună ziua! Am 60, 6 ani bărbat, 31 ani de muncă contributivi 1,4ani stagiu militar, din care 10 ani grupa 2 de muncă și 3ani grupa 1de muncă. Când pot să ies la pensie pe legea 360 din 2023? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:10, 6 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In momentul in care veti indeplini conditia de stagiu complet contributiv de 35 ani.
Cel mai tarziu la 65 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am 34 de ani vechime in munca incluzand si stagiul militar de 1 an si 6 luni, din care 9 ani grupa ... viorel 33 viorel 33 Buna ziua. Am 34 de ani vechime in munca din care 9 ani grupa speciala si 20 de ani grupa deosebita puteti sa imi spuneti cand as putea iesi la pensie conform ... (vezi toată discuția)
Grupa munca ciubotarudan ciubotarudan Pentru 13 ani si 7 luni lucrati in gr. 2 de munca, la impliniriea varstei de pensionare se adauga ceva . Mentionez ca sunt barbat ,nascut pe20.06.1954 , in ... (vezi toată discuția)
Ieșire la pensie silviu123 silviu123 Bună seara, bărbat născut Ian. 1958 , 31.5 ani lucrați fără armata și 8 ani în grupa 2 când ar putea ieși la pensie. Mulțumesc. ... (vezi toată discuția)