avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bună ziua aseară în jurul de 23 10 a venit la mine ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bună ziua aseară în jurul de 23 10 a venit la mine jandarmi ...

bună ziua aseară în jurul de 23 10 a venit la mine jandarmi din Cluj stăteam la o poveste am băut și noi pentru ca marți este ziua mea dar deoarece asa este am stat cu tatăl meu și cu niste vecini sa ascultam putina muzica dar ei au venit pentru altceva ca s-o bătut nu știu cine și o auzit muzica și o venit eu mam prezentat iam dat buletinul meu și o spus sa cobor jos cu ei și acolo mi-o întocmit un proces verbal eu niciodată nu am avut vreo amenda în 39 de ani da îmi asum prima data trebuie să-ți dea un avertisment da pe urma dacă nu respecți ce ți so spus da îți asumi dar nu asa cum sa procedez sa fac contestație va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:55, 6 Octombrie 2024
Nu sunt obligați sa va dea avertisment, ati încălcat legea, platiti. E dreptul dvs sa contestati, dar șanse nu sunt. Bănuiesc ca nu ascultați în surdina...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice luar luar am si eu o problema de foarte mult timp cu vecinul de deasupra care nu nu stie (mai bine zis nu vrea) sa asculte muzica mai incet. problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Am fost batut de agent rau pentru neoprire la semn mirel18 mirel18 Va rog un raspuns sigur pr problema mea. Am sa fiu foarte scurt . Acum o saptamana nu am vazut agentul cand mi a facut semn sa opresc pe la ora 23:00 ... (vezi toată discuția)
Amprentare si fotografiere bobmarley bobmarley Buna ziua, Sunt student si acum cateva zile am dat un chef in camin :)) ,a fost ziua unui coleg si am zis ca incepem petrecerea in camin si continuam in ... (vezi toată discuția)