avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salutare,stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salutare,stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici aceasta intrebare ...

Salutare,stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici aceasta intrebare dar poate a mai trecut cineva prin aceasta situatie si ma poate indruma sau imi da un raspuns
Daca pers are certificat cu grad handicap grav cu asistent personal si face si dializa dar urmeaza sa faca transplant renal i se schimba gradul sau ramane tot 1 ca normal este o operatie de rinichi si cu munca mai greu sa munceasca

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap grav ale75 ale75 Buna ziua, am o nelamurire privind indemnziatia insotitor de handicap grav. Anul trecut am luat pentru prima data certificat de handicap grav gradul doi ... (vezi toată discuția)
Program de lucru si dializa alina1708 alina1708 Buna ziua. Lucrez intr-o primarie cu progam de 8 ore pe post de consilier. In urma cu doua luni am inceput programul de dializa fiindca am pierdut transplantul ... (vezi toată discuția)
Continuitate certificat de handicap ale75 ale75 Buna ziua, anul trecut am intrat in programul de hemodializa si am obtinut certificat de handicap grav gradul 2 (desi nu a fost corect,trebuia gradul ... (vezi toată discuția)