avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salutare,stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salutare,stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici aceasta intrebare ...

Salutare,stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici aceasta intrebare dar poate a mai trecut cineva prin aceasta situatie si ma poate indruma sau imi da un raspuns
Daca pers are certificat cu grad handicap grav cu asistent personal si face si dializa dar urmeaza sa faca transplant renal i se schimba gradul sau ramane tot 1 ca normal este o operatie de rinichi si cu munca mai greu sa munceasca
Cel mai recent răspuns: ALEXYmihai , utilizator 21:10, 8 Octombrie 2024
Poate sa mai ramana o perioada in gradul grav de handicap, pana se vindeca complet operatia de transplant.
Apoi va putea merge la munca.

Oricum, dupa vindecare devine un om sanatos normal, deci nu se mai justifica sa mai fie incadrat intr-un grad de handicap.

Vedeti ce va hotari atunci COMISIA de expertiza a DGASPC.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Pai da dar depinde cati ani sau luni rezista transplant ca sunt persoane care au stat 4 ani 8 ani sau chiar 2 luni si au revenit la dializa iar si tot asa au mau incercat rar se intampla sa te tina o viata intreaga un rinichi donat de asta zic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma pensionez la cerere? Florescu Adela Florescu Adela Buna ziua! Am 50 de ani.Sunt pensionata grad 1 din anul 2000.In 2005 pana in 2011 grad accentuat(in acea perioada am avut transplant renal,dupa rejet am intrat ... (vezi toată discuția)
Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)