avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Mama este din județul Vâlcea și ar vrea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Mama este din județul Vâlcea și ar vrea sa ceara ...

Bună ziua! Mama este din județul Vâlcea și ar vrea sa ceara la primaria din comuna unde s a născut anumite documente și ajume:
1. Certificatul de deces al tatălui ei.
2. Acte doveditoare în ce privește bunurile ramase după părinții ei și anume pământ , pădure si casa. Dorește asta deoarece nu mai găsește nimic din aceste documente.
Exista anumite formulare pentru a cere acest lucru la.primarie?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa tata si bunici leorot leorot Tatal meu a decedat in 1997, bunicul in 2002, iar bunica in 2009. Tatal meu mai avea 2 frati, care traiesc. Deci la succesiunea dupa bunicii mei vin cei doi ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord si nedeclarare bunuri la succesiune. StelaP StelaP De pe urma mamei mele decedata in Februarie 2009 am ramas 3 mostenitori. Doi copii si sotul. Din ziua in care am fost anuntata ca mama a murit ( locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)