avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am și eu o întrebare la care va rog sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am și eu o întrebare la care va rog sa mă ajutați. ...

Buna ziua, am și eu o întrebare la care va rog sa mă ajutați. Am un magazin in piata cu diverse lucruri de menaj. Am putea avea un lucrător gestionar cu contract de colaborare,fara sa ii mai fac carte de muncă?. Acesta ar fi de acord. Daca da,ce presupune acest lucru?
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 7 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poate presta activitatea in baza unui contract de colaborare ..riscati amenzi foarte mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma din romania- vreau sa desfasor legal activitate in strainatate marinar marinar Buna ziua, am o firma de constructii care-si desfasoara activitatea din 2005, fara datorii la stat, fara alte probleme. As vrea sa intru pe piata ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - colaborare? - contract de munca fara carte de munca..? project based? phantom709 phantom709 Buna ziua ! Asi dori sa stiu care este forma legala prin care pot sa platesc munca prestata de un angajat pe "Project Based". Adica fara carte de munca. Cum ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un contract de colaborare alinescu alinescu Cu siguranta aveti alte probleme pe cap, dar n-as fi apelat la voi daca as fi avut pe cine sa intreb. Va rog mult, ajutati-ma! Este prima data cand sunt pusa ... (vezi toată discuția)