avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pot rezilia contractul de arenda inainte de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pot rezilia contractul de arenda inainte de termen? ...

Buna ziua,
Pot rezilia contractul de arenda inainte de termen? mentionez ca acesta nu a fost autentificat la notar, banii nu-i primesc niciodata la timp, anul trecut am luat pe 2 ani pt ca "a fost recolta slaba". Anul acesta inca ma amana, desi trebuia sa primesc banii in septembrie, Ce pot face? Multumesc

Alte discuții în legătură

Termen de plata arenda sinady sinady Buna ziua, Detin teren agricol in zona Olteniei, pe care l-am dat in arenda. Este cultivat cu grau. Am optat pentru plata in bani a contravalorii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arendare frasin frasin buna ziua, Tatal meu a incheiat un contract de arendare cu o societate comerciala in anul 2011, pe o perioada de 10 ani. Mentionez faptul ca in anul agricol ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda robertnnn robertnnn Buna ziua, Am un teren care este dat, cu contract pe 10 ani, in arenda la o asociatie agricola. Contractul expira in 2018 iar eu am nevoie a-mi lua pamantul ... (vezi toată discuția)