avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, mi-a fost retinut permisul pt alcool, 0,48 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, mi-a fost retinut permisul pt alcool, 0,48 in aerul ...

Buna ziua, mi-a fost retinut permisul pt alcool, 0,48 in aerul expirat/1,25 analizele la sange....de 3 luni nu ma contactat nimeni? Cat ma costa un avocat sa ma reprezinte eventual o cerere de urgentare a dosarului? Ca multumesc

Alte discuții în legătură

Retinere permis pt alcool srggg65 srggg65 Buna ziua, In 14 decembrie 2013 mi s-a retinut permisul pt consum de alcool.Concentatia fiind de 0,48 in aerul respirat.....s-au recoltat probele de sange ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie dupa apa de gura listerine. Wanzer Wanzer Buna ziua! Vreau sa va povestesc o intamplare mai putin obisnuita. Am fost oprit de agentii de politie (deplasandu-ma cu autoturismul personal), pt. un control ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Ovi1991 Ovi1991 In urma cu 5 luni de zile la un filtru al politiei am fost prins cu o alcolemie de 0,48 la mie. Am fost dus la spital unde mi-au fost recrutate doua probe de ... (vezi toată discuția)