avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul medical cu cod 14
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul medical cu cod 14

Bună ziua. Sunt în medical cu cod 14, și beneficiez de medical decont 100 %. Sa mărit salariu iar mie nu mi s-a mărit pt ca să spus că se face o medie cu ultimele 6 luni înainte te medical.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concediul medical care este impozitat Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Buna ziua, Sunt incadrat la salariul minim pe economie si sunt in concediu medical. Totusi mi se opreste impozit pentrru ca de la contabilitate mi se spune ca ... (vezi toată discuția)
Nedumerire concediu medical crocoi crocoi Buna ziua,am fost operat de cancer gastric acum 5 luni,beneficiez de concediu medical pe cod 14(neoplazii),care spune ca este platit 100%.Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu medical lumifatu lumifatu Buna ziua, Imi poate calcula cineva, va rog, un concediu medical cu cod indemnizatie 14, la un salariu brut de 700 lei? Mi s-a spus ca acest medical este ... (vezi toată discuția)