avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde pot sa fac o cerere/plangere pentru urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde pot sa fac o cerere/plangere pentru urmatoarea problema. ...

Unde pot sa fac o cerere/plangere pentru urmatoarea problema. La cimitir, langa mormantul parintilor, s-a executat un monument. La final, tot ce a rezultat , BCA, ciment, etc, le-am gasit zidite si aruncate langa mormantul parintilor meu. Este mult ciment aruncat pur si simplu cu lopata, care trebuie spart cu un picamer. Am rugat familia apartinatoare, dar nici nu vor sa auda. Unde as putea sa depun o sesizare, sa sparga si sa curete tot ? Oare tine de Primarie?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:18, 9 Octombrie 2024
La administrația cimitirului
Si la politia locala si la Garda de mediu pentru deseuri si la Primarie o sesizare (in completarea primului raspuns).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu ... Diana Feder Diana Feder Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu din sat Vlădeni judetul Iași și spre surprinderea mea,am găsit în monument funerar al unei ... (vezi toată discuția)
Monument funerar peste mormantul bunicii CatalinaMaria1964 CatalinaMaria1964 Buna ziua! Bunicii mei sunt înmormantati în cimitirul din satul unde au trait. Noi, eu și parintii nu avem posibilitatea de a merge foarte des la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie deshumare marlonbrando marlonbrando unul dintre soti moare si este inmormantat.Dupa un an celalalt ramas in viata se trezeste ca cel decedat a fost deshumat de parinti si mutat in alt loc fara ca ... (vezi toată discuția)